Tarja ja Juhani Sennestä

YOUTUBE VIDEO tallenteet:

RTV.  Haastattelemassa Timo Tahvanainen

WEBINAARI tallenteet: 

Tampereen Ufo ry. Haastattelemassa Teija Lehto

LINKIT:

Tarja Senne Henkimaailman yhteyksiä/viestejä transsityöskentelijän kautta.

Tarja Senne: Yhteydessä henkimaailmaan

Tarja Senne: Yhteydessä henkimaailmaan

Juhani Senne ja Tarja Senne

Tampereen Ufo ry:n webinaari 15.3.2022: Kehon skannausta ja välkkyviä valoja. Tallenne sisältää myös 17.1.2022 tehdyn tallenteen. Teija Lehdon haastateltavana on Tarja Senne.

WTC-tornien romahtamamisesta tuli kuluneeksi tasan 20 vuotta 11.9.2021. Juuri silloin Tarja Senne, nimim. Maria ja kolmas nainen, joka ei tule julkisuuteen kokivat yöllä mielenkiintoisia ilmiöitä. Videolla on äänessä Tarja ja Maria.

Etukäteen Tarjan Sennen kautta transsissa osallistujille annettu korona-aikaa koskeva viesti. Tarjan ufo- ja elämänkokemuksia.

Tarja Senne: Transsimeediona eläminen ja henkimaailman ohjeita elämään. Igor Volke: virolaisten ja suomalaisten historialliset yhteydet Lähi-idän kansoihin.

Tampereen Ufo r.y.:n webinaari 10.10.2017. Kannattaisiko rakentaa kotipyramidi omalle pihalle? Miksi? Mitkä ovat oikeat mittasuhteet? Entä rakennepiirustukset? Tässä webinaarissa teollinen muotoilija ja insinööri Juhani Senne kertoo kotipyramidin rakennusprojektistaan ja Tarja Senne taustoittaa asiaa. Webinaarin puheenjohtajana toimii Teija Lehto.

Pohjapiirustuksen tilaus: juhani.senne@gmail.com tai valoilorakkaus@gmail.com

Lisää Tampereen Ufo ry:n webinaareja

https://tampereenufo.fi/aineistot/